ХЕРОЈИ КОЈИ НАМ УЛЕПШАВАЈУ ОСМЕХ ДАНАС СУ РАДНИЦИ СЛУЖБЕ ЗА СТОМАТОЛОШКУ ЗДРАВСТВЕНУ ЗАШТИТУ ДОМА ЗДРАВЉА НИШ

Запослени из Службе за стоматолошку здравствену заштиту заслужују све похвале и поштовање зато што су спремни да двадесетчетири часа дневно брину о нашем оралном здрављу и у условима ванредног стања пружају услуге које су нам биле неопходне да би се наш осмех што пре вратио.

У централном објекту Дома здравља Ниш ради Одељење за стоматолошку здравствену заштиту деце и пружају се услуге у периоду од 07:00 до 18:00 часова деци.

У здравственој станици „12.фебруар“ ради Одељење за стоматолошку здравствену заштиту одраслих,  у периоду од 07:00 до 18:00 часова и пружа услуге одраслом становништву. Направљен је и искорак у пружању стоматолошких услуга оболелима од Ковид инфекције формирањем простора у централном објекту где се у ординацији бр.110 на улазу бр.1 Ковид центра Дома здравља Ниш пружају стоматолошке услуге  у периоду од 07:00 до 12:30 часова сваког радног дана.

Такође треба нагласити да је организовано дежурство за сва хитна стања у периоду од 18:00 до 07:00 часова ујутру, у централном објекту Дома здравља Ниш.

Поред стоматолога и стоматолошке сестре, зубни техничари и помоћно особље заслужују све похвале.

Из редова ове службе има добровољаца који раде као узоркивачи брисева и оперетери за уношење података у Ковид базу. ОНИ СУ ПОСЕБНИ ХЕРОЈИ!

Велико хвала за пожртвовани рад!