УРУЧЕНЕ ЗАХВАЛНИЦЕ И ПРЕПОРУКЕ ВОЛОНТЕРИМА АНГАЖОВАНИМ У ВРЕМЕ ВАНДРЕДНОГ СТАЊА УСЛЕД ЕПИДЕМИЈЕ КОВИД ИНФЕКЦИЈЕ

Уз поштовање свих епидемиолошких мера, координатор Кризног штаба  Дома здравља Ниш,        помоћник директора за немедицинске послове Дома здравља Ниш  Данијела Нешић,  обратила се и уручила захвалнице и препоруке волонтерима ангажованим у време вандредног стања услед епидемије ковид инфекције. Присутним волонтерима захвалиле су се и начелница и главна сестра Службе за здравствену заштиту одраслих.

Ово је био скроман начин да им се изрази  захвалност за изузетан допринос, залагање и пожртвованост у борби против КОВИД-19 инфекције за време ванредног стања.

У време почетка епидемије изазване корона вирусом, када је порастао број пацијената порасла је и потреба за медицинским радницима, они су иступили часно, радили и функционисли као једна породица. Помогли су пуно и били храбри када је то било најпотребније па су и резултати рада Дома здравља Ниш значајни.

Руководство Дома здравља Ниш у име свих запослених али и грађана Ниша, жели да им се овим путем захвали и ода признање за висок професионализам, хуманост и преданост у раду.