ХЕРОЈИ ДАНА СУ ЗАПОСЛЕНИ У СЛУЖБИ ЗА ФИЗИКАЛНУ МЕДИЦИНУ И РЕХАБИЛИТАЦИЈУ ДОМА ЗДРАВЉА НИШ, КАО И СА ОДЕЉЕЊА ЗА СПОРТСКУ МЕДИЦИНУ, КОЈИ БРИНУ О НАШЕМ ФИЗИЧКОМ СТАЊУ И РЕХАБИЛИТУЈУ НАС КАДА ЈЕ НЕОПХОДНО

Запослени из Службе за физикалну медицину и рехабилатицију  заслужују све похвале и поштовање зато што су спремни да брину о физичком здрављу свих наших суграђана и обезбеђују услове за неопходну рехабилитацију. Кретање као и друга физичка активност су неизоставни сегменти у очувању здравља,  а то би било немогуће без запослених у овој служби. Спортисти су због новонастале ситуације били мање активни али телефонску подршку као и неопходне прегледе су има пружали запослени са Одељења за спортску медицину. Велико хвала што су наставили да брину о нашим спортистима!

У условима ванредног стања Служба за физикалну медицину и рехабилитацију измештена је из централног објекта у здравствену станицу  „Расадник“. Радно време службе: сваког радног дана у периоду од 07:00 до 18:00 часова и суботом од 07:00 до 12:30 часова.

Велико хвала за напоре које сте уложили и услове које сте обезбедили за наше суграђане да буду прегледани и рехабилитовани!