ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ СВЕЧАНО УРУЧЕНА НАГРАДА „11. ЈАНУАР“

На традиционалној седници Скупштине Града Ниша, одржаној 11. јануара на Дан ослобођења Ниша од Турака, Дому здравља Ниш свечано је уручена овогодишња награда „11. јануар“највеће градско признање у категорији колектива.
Награда „11. јануар“ установљена је 1995. године и додељује се појединцима и колективима за изузетна достигнућа која афирмишу град у привредним, друштвеним и другим областима.
У години коју је обележила пандемија COVID-19 вирусом, Дом здравља Ниш био је директно укључен у борбу против овог вируса и од првог дана je своју организацију и рад у потпуности прилагодио новонасталој ситуацији и потребама становика Града Ниша. У овом периоду је кроз ковид амбуланте Дома здравља Ниш прошло преко 123.000 наших суграђана.
Осим новчаног дела награде, Дому здравља Ниш уручена је диплома статуета „Ослободиоци Ниша“ и Енциклопедија „Знамените личности Ниша“.
Руководству Дома здравља Ниш, на челу са директором проф.др Милорадом Јеркaнom као и свим запосленим у установи, ово признање представља изузетну част и велики подстрек за даљи рад.