ДОМ ЗДРАВЉА НИШ ОРГАНИЗУЈЕ БАЗАР ЗДРАВЉА У ОКВИРУ АКЦИЈЕ „ПОКРЕТОМ ДО ЗДРАВЉА“ И ОБЕЛЕЖАВАЊА ГРАДСКЕ СЛАВЕ

Дом здравља Ниш у петак 03.06.2022. године у периоду од 13:00 до 15:00 часова на главном шеталишту у нишкој Тврђави, организује први овогодишњи Базар здравља у оквиру акције „Покретом до здравља“ и обележавања градске славе „Свети цар Константин и царица Јелена“.
У акцији учествују медицинске екипе Дома здравља Ниш, Одељења медицине спорта, Саветовалишта за младе-Службе за здравствену заштиту деце и школске деце, Центра за превентивне здравствене услуге-Службе за здравствену заштиту одраслих, Службе за стоматолошку здравствену заштиту и Службе за физикалну медицину и рехабилитацију.
Овом приликом здравствени радници Дома здравља Ниш (лекари, психолози и медицинске сестре) разговараће са младима о актуелним проблемима са којима се они данас суочавају. На програму ће бити и показне вежбе за правилно држање тела.
Осим савета у току ове акције вршиће се и подела промотивног материјала са здравствено-васпитним садржајем. Родитељи ће имати прилику да добију корисне савете од здравствених професионалаца.
Акцији ће се придружили представници бројних спортских и плесних клубова и многи други.