МЛАДИ ПОДРЖАЛИ АКЦИЈУ ВАКЦИНАЦИЈЕ У ОФИЦИРСКОМ ДОМУ И ОДАЗВАЛИ СЕ У ВЕЛИКОМ БРОЈУ

Вакцинални тимови Дома здравља Ниш подржали су акцију вакцинације младих коју је организовала Канцеларија за младе града Ниша уз подршку, Туристичке организације Ниш, Народног музеја у Нишу и клуба „Топ форм плус“.
Данас је у Официрском дому у Нишу, младима од 16 до 35 година старости, пружена могућност да без заказивања и чекања приме вакцину против корона вируса и то по свом избору. Млади су препознали значај вакцинације, искористили пружену могућност и одазвали се у великом броју.
Данашња акција била је још једна у низу могућности да се мобилишу млади на вакцинацију и тако заштите себе и друге и убрзају повратак редовним животним активностима.
Не постоји безбедније и боље решење од вакцинације.

1 коментар

Milorad Jerkan је са корисником Danijela Nesic.

3 сати 

Подељено са Јавно
Јавно
ЗДРАВСТВЕНИ РАДНИЦИ ДОМА ЗДРАВЉА НИШ НА ЗАДАТКУ ПРОМОЦИЈЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ

1 коментар

Milorad Jerkan је са корисником Danijela Nesic.

3 сати 

Подељено са Јавно
Јавно
ВАКЦИНАЦИЈА И РЕВАКЦИНАЦИЈА У ГАБРОВЦУ И ВУКМАНОВУ

1 коментар

Nikola Panić је са корисником Jelena Žarić Kovačević и

још 13

.

Sjajan primer daju naši mladi, a ovde simbolično u Oficirskom Domu gde je sedište Kancelarije za mlade ali i gde je ovaj amfiteatar gde se svaki dan okuplja veliki broj mladih ljudi. Daju dobar primer starijima koji se još uvek nisu vakcinisali ili se razmišljaju, svaka im čast i sve pohvale. Ponosni smo na to što smo najbolji u Srbiji, što imamo najviše vakcinisanih i što se polako ali sigurno vraćamo normalnim aktivnostima. Lepo je to što nam i stranci dolaze, da pomognemo …

Прикажи још
Održana vakcinacija mladih Nišlija u Oficirskom domu - Gradski Portal 018
gradskiportal018.rs
Održana vakcinacija mladih Nišlija u Oficirskom domu – Gradski Portal 018
Grad Niš je prvi po broju vakcinisanih mladih u Srbiji, ima 22 % posto vakcinisanih do 35 godina starosti. Prvi smo i po broju prvih primljenih vakcina u odnosu na broj odraslih odnosno punoletnih građana, a to je 55 % i 45% revakcinisanih. Težimo ka tome da do kraja juna budemo na 60 % vakcinisa…

1 коментар

Milorad Jerkan је са корисницима Jelena Trkulja и Danijela Nesic.

14 сати 

Подељено са Јавно
Јавно
МЕШТАНИ КРАВЉА И ДОЊЕ ТОПОНИЦЕ ПРИМАЛИ СУ ВАКЦИНЕ И РЕВАКЦИНЕ 08.06.2021.ГОД.

1 коментар

GIF

  • Ново обавештење
Nazad na vrh