ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ СЛУХА У ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ У ОКВИРУ АКЦИЈЕ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Дом здравља Ниш по седми пут заредом организује превентивне здравствене прегледе намењене грађанству у суботу 16.03.2019. године у периоду од 08:00 до 16:00 часова у просторијама Одељења оториноларингологије које се налазе на петом спрату Дома здравља Ниш.
Акција се оганизује у циљу раног откривања болести и без заказивања. Превентивни прегледи намењени су свим грађанима, како осигураницима РФЗО-а тако и онима који немају здравствено осигурање.                                               
Сви заинтересовани грађани, имаће прилику да ураде превентивни преглед слуха и да од здравствених професионалаца добију важне информације о могућностима превенције и ране дијагностике болести. У току акције радиће се и подела промотивног материјала са здравствено-васпитним садржајем.

Након обављеног превентивног прегледа слуха сваки пацијент добиће извештај о здравственом стању, а они код којих резултати одступају од нормалних вредности биће упућени на даље дијагностичке процедуре и лечење. Акција се организује по препоруци Министарства здравља Републике Србије