ЗАЈЕДНИЧКА ПОСЕТА ДИРЕКТОРА ДОМА ЗДРАВЉА НИШ И ПРЕДСЕДНИКА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ЦРВЕНИ КРСТ СЕЛУ ХУМ

Са циљем унапређења квалитета пружених здравствених услуга као и задовољства корисника и запослених, дана 13.03.2019.године директор Дома здравља Ниш, проф.др Милорад Јеркан са својим сарадницима, председником скушштине Градске општине Црвени Крст Драганом Станковићем и представницима Савета грађана, обишли су здравствену станицу „Хум“.
У току посете сагледани су услови рада у објекту, правилно вођење медицинске документације, потребе за кадром и опремом, потребе за едукацијом и друга важна питања. Заједнички закључак након обиласка и разговора са запосленима и пацијентима је да је неопходна санација крова и канализационе мреже и увођење етажног грејања на електричну енергију. Разматране су могућности отварања и организовања рада апотеке, имајући у виду да овој здравственој станици гравитирају мештани четири околних села.
Запослени су исказали задовољство што су у разговору са директором установе, проф.др Милорадом Јерканом и његовим тимом као и председником скупштине Градске општине Црвени Крст, Драганом Станковићем могли да изнесу импресије и укажу на проблеме.