ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА НИШ И ПРЕДСЕДНИК ГО „ЦРВЕНИ КРСТ“ У НЕПОСРЕДНОМ РАЗГОВОРУ СА ЗАПОСЛЕНИМА У ЗДРАВСТВЕНОЈ АМБУЛАНТИ ПОПОВАЦ

Директор Дома здравља Ниш, проф.др Милорад Јеркан са сарадницима и председник ГО „Црвени Крст“ проф.др Мирослав Милутиновић са председником скупштине Драганом Станковићем и представницима савета грађана, дана 12.03.2019. године, обишли су здравствену амбуланту Поповац у циљу сагледавања услова рада. 
Заједничка мисија је унапређење услова рада на задовољство запослених и пацијената у здравственој амбуланти, која свакодневно пружа услуге за око 1000 становника који су опредељени и имају здравствене картоне у Служби за здравствену заштиту одраслих. У току обиласка добијене су информације о условима рада, вођењу медицинске документације и текућим проблемима.
Закључак након обиласка је да је неопхдна хитна санација амбуланте, увођење етажног грејања, поправка ограде као и бројна ситна улагања у циљу боље безбедности запослених и пацијената.
Само добра сарадња установе са локалном самоуправом, а пример за то је сарадња са ГО „Црвени Крст“, може допринети реализацији донетих закључака.