Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ОБЕЛЕЖЕНА КРСНА СЛАВА СВЕТОГ АПОСТОЛА ЛУКЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ

Дом здравља Ниш је 31.10.2018.године, традиционално обележио своју Крсну Славу Светог Апостола Луку. Овај дан био је обележен свечарским чином сечења славског колача у клубу Дома здравља Ниш у 12:00 часова.

Свечаном чину пресецања славског колача присуствовао је велики број запослених, начелница Нишавског округа, заменик градоначелника као и представници свих градских општина, представници градских институција, директори здравствених и других установа и предузећа из Ниша и околине.

У пригодној беседи свештеник је подсетио присутне да је апостол и јеванђелиста Лука био лекар, филозоф, иконописац чија се једна од икона по предању и дан данас налази на Хиландару.
Домаћин овогодишње славе је Служба за лабораторијску дијагностику на челу са начелником др Јеленом Николић а следеће године домаћин славе је Служба поливалентне патронаже.

Захваљујући се званицама које су својим присуством увеличале значајан дан у раду Дома здравља, директор установе проф. др Милорад Јеркан подсетио је да је ово највећа установа таквог типа на Балкану и истакао је да смо добром организацијом рада успели да задовољимо потребе свих наших пацијената .Такође је нагласио да имамо подршку локалне самоуправе,  градоначелника, председника свих  општина и других градских институција које су од значаја за рад наше установе.