Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

НАСТАВАК АКЦИЈЕ БЕСПЛАТНИХ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА ОВОГ ВИКЕНДА У ДОМУ ЗДРАВЉА И  КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ НИШ

Министарство здравља Републике Србије, у сарадњи са Домом здравља Ниш и Клиничким центром у Нишу, у циљу ране дијагностике и промоције превенције, организује бесплатне превентивне прегледе. Овог месеца, акција се у Дому здравља Ниш организује 28.10.2018. године у периоду од 08:00-16:00 часова у просторијама Службе за лабораторијску дијагностику, на I спрату централног објекта Дома здравља Ниш.
Сви заинтересовани  пацијенти моћи ће бесплатно, чак иако из било ког разлога немају здравствено осигурање, да провере ниво триглицерида и холестерола у крви.

Превентивни прегледи  у исто време, како је одређено планом Министарства здравља Републике Србије, радиће се и у амбулантама нове зграде Клиничког центра, у Центру за радиологију, обављаће се ултразвучни прегледи прегледи абдомена, а у Центру за радиологију у старој згради, све жене старости преко 50 година, које у последње 2 године нису биле на дијагностичком прегледу, моћи ће да у циљу раног откривања патолошких промена на дојкама, обаве преглед на апарату за мамографију.

Након превентивног прегледа, сваки пацијент добиће извештај о здравственом стању, а они код којих резултати одступају од нормалних вредности, биће упућени на даље дијагностичке процедуре и лечење.