Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ДОНАЦИЈА УЛТРАЗВУЧНОГ АПАРАТА ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ

У понедељак, 8. октобра 2018. године са почетком у 12 сати председник Градске општине Медијана Небојша Коцић уручиће ултразвучни апарат Дому здравља у Нишу, а који је ова општина обезбедила од средстава из овогодишње Наградне игре „Узми рачун и победи“.

У складу са правилима организатора наградне игре, НАЛЕД-ом и Министарством за државну управу и локалну самоуправу грађани Медијане гласали су за три понуђена пројекта: куповину ултразвучног апарата за нишки Дом здравља, набавку паметних интерактивних табли за 11 основних школа и куповину возила за потребе корисника Геронтолошког центра у Нишу. Грађани су гласањем одлучили да то буде ултразвучни апарат за Дом здравља у Нишу.

Набавком новог ултразвучног апарата са савременијим софтвером и квалитетнијим хардвером омогућиће се прецизнија дијагноза на примарном нивоу што ће уштедети и непотребна слања пацијената на виши ниво здравствене заштите. Велика је корист за ширу заједницу због пружања бољих и ефикаснијих здравствених услуга и унапређења квалитета здравствене заштите.