Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ДИРЕКТОР ДОМА ЗДРАВЉА НИШ ОБИШАО ЗДРАВСТВЕНУ СТАНИЦУ НИШКА БАЊА

Директор Дома здравља Ниш, проф.др Милорад Јеркан са сарадницима, дана 03.10.2018. године обишао је здравствену станицу Нишка Бања.

Овај здравствени објекат је новијег датума изграђен по савременим принципима, у коме раде Служба за здравствену заштиту одраслих, Служба за здравствену заштиту деце и школске деце, Служба поливалентне патронаже, Служба за лабораторијску дијагностику, Служба за кућно лечење, медицинску негу и палијативно збрињавање и Служба за стоматолошку здравствену заштиту. Намењен је становништву Градске општине Нишка Бања са околином на којој по Попису из 2011. године живи 14.680 становника. Здравствена станица Нишка Бања ради у две смене и успешно збрињава становништво које ка њој гравитира.
У току ове године реализовани су бројни радови техничке природе: комплетно је окречен објекат, санирани кварови на канализационој мрежи, извршена поправка видео надзора, поправљен намештај у ординацијама и чекаоницама.
Директор Дома здравља након обиласка објекта исказао задовољство љубазношћу и професионалним радом медицинског особља Дома здравља Ниш у здравственој станици Нишка Бања.
У духу добре сарадње а у интересу становништва, руководство Дома здравља Ниш негује добру сарадњу са Градском општином Нишка Бања.