Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

У ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ И КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ НИШ ОДРЖАНА АКЦИЈА БЕСПЛАТНИХ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА ПО ПРЕПОРУЦИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА

Дом здравља Ниш и Клинички центар Ниш су по препоруци Министарства здравља Републике Србије, по шести пут организовали превентивне прегледе намењене грађанству. Акција је одржана у недељу 23.09.2018. године у периоду од 08:00-16:00 часова у просторијама Службе за лабораторијску дијагностику које се налазе на првом спрату Дома здравља Ниш и у Клиничком центру Ниш.

Овом приликом су сви заинтересовани грађани, без обзира на статус здравственог осигурања, имали прилику да без упута и без заказивања ураде проверу опште крвне слике у Дому здравља Ниш, а тумор маркере и кардиолошки преглед у Клиничком центру Ниш.

У току данашње акције, Служби за лабораторијску дијагностику Дома здравља Ниш јавило се 125 особа, а у Клиничком центру 560 особа за тумор маркере и кардиолошки преглед. Здравствени професионалци ових служби су присутним грађанима пружали савете о могућностима превенције хроничних незаразних болести. Све особе којима је уочено одступање лабораторијских резултата од нормалних вредности упућене су нa даљу дијагностику и лечење.
Акција је била адекватно медијски испраћена.