Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

У ТОКУ СУ ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ДОМУ ЗДРАВЉА И КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ НИШ У ОРГАНИЗАЦИЈИ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА РС

Министарство здравља Републике Србије, у циљу ране дијагностике и промоције превенције, наставља акцију бесплатних превентивних прегледа.
Превентивни прегледи су организовани данас 23.09.2018. године у периоду од 08:00 до 16:00 часова у просторијама Службе за лабораторијску дијагностику која се налази на првом спрату Дома здравља Ниш.
Сви заинтересовани грађани, имаће прилику да провере стање опште крвне слике и да од здравствених професионалаца добију важне информације о могућностима превенције и ране дијагностике болести.
Превентивни прегледи намењени су свим грађанима, како осигураницима РФЗО-а тако и онима који немају здравствено осигурање.
У исто време, како је одређено планом Министарства здравља Републике Србије, у амбулантама нове зграде Клиничког центра, у Центру за радиологију, обављаће се кардиолошки прегледи- мерење крвног притиска и ЕКГ, док ће у просторијама Центра за нуклеарну медицину, бити обављане анализе крви на туморске маркере простате (ПСА) и јајника (ЦА 125) и на карциноембрионални антиген (ЦЕА) .