Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ЗАОКРУЖЕН ЗАЈЕДНИЧКИ ДУГОГОДИШЊИ ПРОЈЕКАТ

Дана 18.09.2018 у 11:00 часова у просторијама Службе за здравствену заштиту жена, отворена је 20. по реду ROSA школа родитељства у Нишу. Отварањем у Дому здравља Ниш заокружен је заједнички дугогодишњи пројекат Министарства здравља и ROSA воде.

ROSA вода је у протекле три године отворила укупно 19 школа родитељства а више од 5.000 родитеља и њихових беба добило је непроцењиву подршку.

Отварању ROSA школе родитељства присуствовали су др Снежана Пантић Аксентијевић, руководилац групе Сектора за јавно здравје и програмску здравствену заштиту Министарства здравља РС, проф. др Милорад Јеркан, директор Дома здравља Ниш, Небојша Коцић, председник Општине Медијана, Јулија Жигић, представница ROSA воде, као и бројни запослени у Дому здравља Ниш.

Будуће мајке ће похађањем школе родитељства научити како да се најбоље припреме за порођај као и за прве кораке материнства уз пружање најбољих савета о исхрани, физичкој активности, порођају, дојењу и нези бебе. У школи родитељства су добродошли и будући очеви који уз едукацију могу да присуствују порођају.

Позивамо све будуће маме да посете школу и увере се у квалитет и значај отварања школе родитељства.