Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ЈУБИЛЕЈА 100 ГОДИНА ОД ЗАВРШЕТКА „ВЕЛИКОГ РАТА“

Дом здравља Ниш прихватио је позив за учешће у квалификацијама за предстојећу „ОЛИМПИЈАДУ СПОРТА, ЗДРАВЉА И КУЛТУРЕ ТРЕЋЕГ ДОБА-2018“ у организацији Покрета трећег доба Ниша. Предтакмичења биће одржана 15. и 16.септембра 2018. године на теренима у Основној школи Душан Радовић у Нишу.

Олимпијада спорта, здравља и културе трећег доба у основи носи обележје културе умешности живљења у старости. Духовно и физичко кретање нераздвојни су део олимпијског наслеђа, као најбољег лека за успешан и достојанствен живот човека, усклађен са унутрашњим и спољашњим светом.

Дом здравља Ниш, у оквиру својих надлежности и могућности, предузеће све неопходне мере у циљу пружања медицинске помоћи учесницима и обезбедити присуство лекара током трајања ове манифестације дана 15. и 16.септембра 2018.године од 10:00-18:00 часова. Како би допринео бољем и квалитетнијем животу људи у трећем добу живота, Дом здравља Ниш планира и организације промоције здравља и превентивне прегледе, намењене свим учесницима олимпијаде али и свим посетиоцима. У периоду од 10:00-13:00 часова биће ангажоване све службе Дома здравља Ниш, а у приоду од 13:00-18:00 часова екипе Центра за превентивне здравствене услуге.