Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ОДРЖАН ЈЕ  ЧЕТВРТИ ОВОГОДИШЊИ БАЗАР ЗДРАВЉА

На главном шеталишту у Нишкој Бањи је данас  у периоду од 10:00– 12:00  часова,  Дом здравља Ниш у сарадњи са ГО Нишка Бања, организовао четврти овогодишњи Базар здравља.
Базару здравља присуствовали су директор Дома здравља Ниш  као и његови непосредни сарадници и тиме указали на спремност да суграђанима буду увек на располагању у решавању њихових здравствених проблема. Акцији су присуствовали и представници ГО Нишка Бања са којом Дом здравља Ниш има одличну сарадњу.
Овом приликом грађани су могли да провере своје здравље бесплатно и на лицу места. На Базару здравља радило се: мерење крвног притиска, мерење нивоа шећера у крви, одређивање процента масне масе  у организму, одређивање БМИ, преглед младежа, подела едукативног материјала уз стручне савете лекара везане за здравље и здраве стилове живота.
На Базару здравља учествовале су све службе Дома здравља Ниш и промовисале свој рад
Представници ГО Нишка Бања били су одлични домаћини и својом организацијум и гостопримством дали добар пример за наредне „Базаре“.
Директор Дома здравља Ниш проф.др Милорад Јеркан је нагласио да је основни задатак Дома здравља Ниш као установе примарне здравствене заштите, унапређење здравља и побољшање квалитета живота елиминисањем узрока који доводе до појаве болести и приближавање система здравствене заштите корисницима. Такође је нагласио да је основни циљ оваквих „Базара“, промоција здравља и здравих стилова живота, као и смањење броја новооболелих и броја умрлих од масовних незаразних болести.

Базар здравља је одлично посећен од стране наших суграђана од  „7- 77“ година као и гостију који су овога дана посетили Нишку Бању, што је било посебно задовољство. Базар здравља је одлично медијски пропраћен.