Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

НАЈАВА ПРЕВЕНТИВНИХ  ПРЕГЛЕДА У ДОМУ ЗДРАВЉА НИШ И КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ НИШ У ОКВИРУ АКЦИЈЕ МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА НЕДЕЉУ 24.12.2017.ГОДИНЕ

Дом здравља Ниш, четврти  пут заредом организује превентивне здравствене прегледе у недељу  24.12.2017. године у периоду од 08:00 до 16:00 часова у просторијама Службе за радиолошку дијагностику и Службе за лабораторијску дијагностику које се налазе на првом спрату Дома здравља Ниш.

        Акција се оганизује без заказивања и без обзира на статус здравственог осигурања.

        Све заинтересоване особе, имаће прилику да ураде:

  • ултразвучни преглед абдомена у просторијама Службе за радиолошку дијагностику које се налазе на првом спрату;
  • липидни статус (триглицериди и холестерол ХДЛ и ЛДЛ) у просторијама Службе за лабораторијску дијагностику које се налазе на првом спрату.

       Након обављеног прегледа сваки пацијент добиће извештај о здравственом стању, а они код којих резултати одступају од нормалних вредности биће упућени на даље дијагностичке процедуре и лечење.

У Клиничком центру, на Клиници за очне болести, обављаће се офталмолошки прегледи.

 Овим поводом је дана 22.12.2017. године у Дому здравља Ниш одржана конференција за новинаре на којој су присуствовали помоћник директора  Дома здравља Ниш прим.др Радован Михајловић са сарадницима и заменик директора Клиничког центра Ниш доц.др Владан Ћосић са сарадницима.

        Акција се организује по препоруци Министарства здравља Републике Србије .