Да ли сте задовољни услугама у објектима наше установе?

ПАЛИЈАТИВНО ЗБРИЊАВАЊЕ У СРБИЈИ

Едуковање тимова на нивоу службе Кућног лечења Ниш

                                                                    објављено 26.08.2015. год.

Дана 25.08.2015. године одржана је едукација лекара, медицинских сестара и социјалних радника у просторијама Кућног лечења - Рајићева 22. Предавач је био др Валентина Станковић Цекић са темом ,,Терапија бола и других значајних симптома код пацијената на палијативном збрињавању,,

Посета духовника Служби за Кућно лечење и медицинску негу

                                                                    објављено 17.08.2015. год.

У оквиру пројекта,"Палијативно збрињавање у Србији" свештеник Александар Ђорђев и др Братислава Шарац наставили су на раду у области едукације о потреби процене за духовним збрињавањем као саставним делом холистичког палијативног збрињавања.

Посета дому за старије и немоћне особе ''Ескулап центар''

                                                                    објављено 25.07.2015. год.

Посета дому за старије и немоћне особе ''Ескулап центар'' у Нишу уприличена у оквиру Пројекта ''Палијативно збрињавање у Србији'' његовом циљу, сврси и активностима. Приликом посете лекари, социјални радиник и медицинске сестре Службе кућног лечења Дома здравља Ниш одржале су предавања из различитих сегмената .

ЕДУКОВАЊЕ ТИМОВА НА НИВОУ СЛУЖБЕ КУЋНОГ ЛЕЧЕЊА И МЕДИЦИНСКЕ НЕГЕ НИШ

                                                                    објављено 17.07.2015. год.

Дана 16.07.2015. године у оквиру пројектних активности, одржана је едукација лекара, медицинских сестара и социјалних радника у просторијама Кућног лечења - Рајићева 22.

РАДНА ПОСЕТА ДОМУ ЗДРАВЉА ДИМИТРОВГРАД

                                                                    објављено 17.07.2015. год.

У оквиру пројекта "Палијативно збрињавање у Србији" представници Дома здравља Ниш, као носиоца активности, у среду 15.07.2015. године посетили су Дом здравља Димитровград. У току посете организована је едукација тимова кућних лечења да раде интердисциплинарно и презентован штампани матерјал (лифлети, анкетни листови).

ДОМ ЗДРАВЉА НИШ НОСИЛАЦ ПРОЈЕКТА "ПАЛИЈАТИВНО ЗБРИЊАВАЊЕ У СРБИЈИ" ЗА ЈУГОИСТОЧНУ СРБИЈУ

                                                                    објављено 13.07.2015. год.

У понедељак 13.07.2015.године у Дому здравља Ниш, одржан je састанак на тему палијативног збрињавања. Овом приликом потписани су уговори о реализацији пројекта "Палијативно збрињавање у Србији" између Дома здравља Ниш, као носиоца овог пројекта за југоисточну Србију и представника 12 домова здравља: Лесковац, Дољевац, Прокупље, Куршумлија, Алексинац, Соко Бања, Сврљиг, Мерошина, Пирот, Бела Паланка, Димитровград и Зајечар.