УНИШТАВАЊЕ  КОМАРАЦА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА НИША

Дом здравља Ниш је током прошле године остварио одличне резултате у акцијама сузбијања и уништавања комараца и крпеља на опште задовољство и похвале како наших суграђана тако и стручне комисије Института за јавно здравље у Нишу која је читаву акцију систематске дезинсекције надгледала и оцењивала. Учинићемо све да   стечено поверење оправдамо и ове године.     
Овим Вас обавештавамо да ће екипе Дома здравља Ниш вршити дезинсекцију - уништавање адултних форми комараца на територији града, сходно Програму систематске дератизације и дезинсекције на територији града Ниша за 2012.годину, по следећем распореду:

 • 24.06.2012. - Дрвореди у следећим улицама:
  ул. Драгише Цветковић, Булевар Немањића, Сремска, Николе Коперника, Византијски булевар (до моста на габровачкој реци), Мајаковског, Париске Комуне, Бранка Крсмановића, Благоја Паровића, Народних хероја.
 • 25.06.2012. - Дрвореди у следећим улицама:
  ул. Бул. Др Зорана Ђинђића (око медицинског факултета), Академско насеље Стеван Синђелић, део Панталејске и део Књажевачке улице, Станоја Бунушевца, део улице Николе Пашића и ул. Стевана Првовенчаног.
 • 26.06.2012. - Парк код Железничке станице
  Парк на тргу Краља Александра
  Стари парк код Нишаве
  Парк Тврђава
  Излетиште поред Нишаве, код Врежинског базена
  Насеље Милка Протић
 • 27.06.2012. - Парк Чаир
  Уређени део Кеја
  Парк Светог Саве
  Централни парк у Нишкој Бањи
  Приобаље реке Нишаве и Габровачке реке

Планирано време извођења је у раним јутарњим сатима од 03:00 до 07:00 х. Дезинсекција ће се изводити методом влажне дезинсекције. Од опреме би се користио генератор МОБИЛ СТАР. Молимо Вас да након извршеног третирања на наведеним локацијама не обављате уобичајене радове у року од 48 сати.