СВЕТИ ТРИФУН ЗАШТИТНИК ИСКРЕНЕ ЉУБАВИ!

14 СМС ПОРУКA ЗA ДAН ИСКРЕНЕ ЉУБАВИ!

 1. Полетели анђели попут птица дотакли предиван осмех твога лица нек понесу поруку на крилима белим да сретан дан заљубљених од срца ти желим!!!
 2. Из “Завода за Заљубљење” Вас обавештавају, да у овом тренутку, некоме неизмерно недостајете. Зато Вас молимо да узвратите поруку на овај број. Хвала
 3. Кад волиш неког мораш и да патиш, кад изгубиш љубав желиш да је вратиш,зато чувај оно што свим срцем волиш и да оде немој да дозволиш.
 4. Aко ти требам пошаљи неки број: 1-за љубав, 2-као пријатељ, 3-да ти причам, 4-да те слушам, 5-ради романтике, 6-да те пољубим, 7-ради секса, 8-за цео живот.
 5. Погледај на сат и све ће ти бити јасно, нико никоме не шаље поруке овако касно. То раде само они којима је стало, а зашто ја то радим размисли бар мало…
 6. Обавештавамо Вас да сте криви за банкрот фирме “Соко Штарк”. Продаја слаткиша је опала када је утврђено да је особа која ово чита, слађа од било чега.
 7. Ти на једном, а ја на другом крају, као анђели у небеском рају. Aнђели се састају са Богом, а надам се да ћу се и ја састати са тобом…!!
 8. Уз чашу доброг вина, уз СВ Трифуна и Валентина желим ти више љубави него што ико има!
 9. Један пољубац добро јутро ја ти сада шаљем, ти га на усне стави јер од срца га даје, топлину његову осети, јер има задатак да те на моју љубав подсети.
 10. Читај сада ово полако, нико као ја те не воли оволико јако, и да те још више желим то ти сада пишем, ја без тебе више не могу да дишем!!
 11. Знам твоје име, знам твоје презиме, знам где живиш, знам мирис твоје косе, само не знам укус твојих усана. Дај, помози није фер да паднем на једном питању….
 12. Шта да ти шапнем, шта да ти пишем кад те волим колико дишем! Кредит трошим, руке морим: кратко и јасно - ја те волим !!!
 13. Дани пролазе и време се губи, не дај ме љубави желе ме други, не дај ме љубави, чувај ме за себе, кунем ти се љубави ја волим само тебе.
 14. Ти си моја љубав, јава и сан, хођу да те волим најлепше сто знам, хочу да гледам твоје очи и видим осмех твој, волећу те љубави цео живот свој!!!